Etusivu > Yritys > Yritystiedot

Lahden Talot

Lahden Talot on seudun suurin vuokra-asuntoyhtiö, joka omistaa, rakennuttaa ja vuokraa hyväkuntoisia vuokra-asuntoja. Yhtiö omistaa eri puolella Lahtea noin 7200 asuntoa. Visiona on olla turvallisen, terveellisen ja kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edelläkävijä.

Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1998, kun Lahden kaupungin omistamat kiinteistöyhtiöt fuusioitiin uuteen yhtiöön. Vuonna 2007 yhtiöstä muodostettiin konserni. Lahden Talot -konsernin emoyhtiö on Lahden kaupungin kokonaan omistama Lahden Talot Oy. Sillä on neljä tytäryhtiötä: Lahden Asunnot Oy, Lahden Palveluasunnot Oy, Oppilastalo Oy, Kiinteistö Oy Lahden Vesijärvenkatu 36.

Lahden Talot Oy omistaa konsernin vapaarahoitteisen kiinteistökannan, ja sen palveluksessa on myös konsernin henkilökunta.

Lahden Asunnot Oy on aravalainsäädännössä tarkoitettu yleishyödyllinen yhtiö, ja se omistaa pääosan konsernin ara-asuntokannasta.

Myös Lahden Palveluasunnot Oy on yleishyödyllinen yhtiö. Se omistaa vanhuksille ja muille erityisryhmille tarkoitettuja palvelutaloja ja erityisasuntoja.

Kiinteistö Oy Lahden Vesijärvenkatu 36 on yksittäinen vuokra-asuntoyhtiö.

Oppilastalo Oy on alun perin lahtelaisten ammatillisten oppilaitosten opiskelijayhdistysten perustama yhtiö, joka omistaa ja vuokraa asuntoja opiskelijoille.

Lahden Talot on Lahden kaupungin toiseksi suurin yhtiö. Sen liikevaihto 2017 oli 51,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 35.

go_logo_vertical kotisivuille.jpg
Lahden Talojen toimistosta tuli
Green Office 2013.

Tulosta