Etusivu > Yritys > Työpaikat

Meille töihin?Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

kesaduuni.jpg

Harjoittelijaksi asiakaspalveluun?

Tehtäväsi on palveluneuvojana toimiminen. Avustat asiakkaita mm. asunnon hakuun ja vaihtoon liittyvissä asioissa, erilaisissa asukkaiden kysymyksissä sekä vuokranmaksuasioissa. Laadit vuokrasopimuksia sekä maksusuunnitelmia yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaan palvelukanavia ovat sähköposti, puhelin- ja käyntipalvelut.

Opiskelet tehtävään soveltuvaa alaa esim. amk- tai opistotasoinen merkonomi/tradenomi koulutus. Omaat hyvät ICT-taidot. Sinulla on sujuva niin suullinen kuin kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Olet oma-aloitteinen, huolellinen, tarkka sekä aktiivinen asiakaspalvelussa ja sinulla on asiakkaan kohtaamisen taito. Omaat hyvät yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Haemme harjoittelijaa, joka haluaa työskennellä näköalapaikalla mukavassa ja rennossa työyhteisössä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi. Otsikoksi: harjoittelu 2019.

Oletko vailla opinnäytetyöpaikkaa?

Onko sinulla mielessä kiinnostava ja haastava aihe tai projekti, jolle haet toimeksiantajaa?

Tarjoamme mielenkiintoisen opinnäytetyöpaikan osaavassa, kasvavassa ja kehittämishaluisessa kiinteistöalan organisaatiossa.

Opinnäytetyön aiheen voisi kohdistaa esimerkiksi ylläpitopalveluihin (isännöinti), markkinointiin, hallintoon, rakennuttamiseen tai asiakaspalveluun. Aiheenasi voisi olla esimerkiksi kiinteistöjen ja asuntojen valo- ja videokuvaus, erilaiset sosiaalisessa mediassa julkaistavat videot, sisäinen intranet tai vaikkapa taustatutkimusten tekeminen.

Kerro omista toiveistasi ja ideoistasi hakemuksella. Olemme sinuun yhteydessä, jos voimme tarjota sinulle opinnäytetyöpaikkaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.

Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi Otsikoksi: opinnäytetyö 2019.

Avoin hakemus

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@lahdentalot.fi Otsikoksi: avoin työhakemus 2019.

Kerrothan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Pidämme hakemuksesi tallessa tulevia hakuja varten ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on tarjota taitojasi ja asiantuntemustasi vastaava työpaikka. Avoin hakemus säilytetään tietokannassamme yhden vuoden. Otamme mielellämme vastaan myös harjoittelupaikka- tai lopputyöhakemuksia.

Tulosta