Etusivu > Yritys

Lahden Talot

Lahden Talot on seudun suurin vuokra-asuntoyhtiö, joka omistaa, rakennuttaa ja vuokraa asuntoja. Tehtävämme on mahdollistaa kohtuuhintainen, turvallinen ja laadukas vuokra-asuminen Lahden seudulla. Yhtiön omistuksessa on reilut 7300 asuntoa.

Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1998, kun Lahden kaupungin omistamat kiinteistöyhtiöt fuusioitiin uuteen yhtiöön. Vuonna 2007 yhtiöstä muodostettiin konserni. Lahden Talot -konsernin emoyhtiö on Lahden kaupungin kokonaan omistama Lahden Talot Oy. Sillä on kolme tytäryhtiötä: Lahden Asunnot Oy, Lahden Palveluasunnot Oy ja Kiinteistö Oy Lahden Vesijärvenkatu 36.

Lahden Talot Oy omistaa konsernin vapaarahoitteisen kiinteistökannan, ja sen palveluksessa on myös konsernin henkilökunta.

Lahden Asunnot Oy on aravalainsäädännössä tarkoitettu yleishyödyllinen yhtiö, ja se omistaa pääosan konsernin ara-asuntokannasta sekä opiskelija-asunnot.

Myös Lahden Palveluasunnot Oy on yleishyödyllinen yhtiö. Se omistaa vanhuksille ja muille erityisryhmille tarkoitettuja palvelutaloja ja erityisasuntoja.

Kiinteistö Oy Lahden Vesijärvenkatu 36 on yksittäinen vuokra-asuntoyhtiö.

Lahden Talot on Lahden kaupungin toiseksi suurin yhtiö. Sen liikevaihto 2018 oli 54,9 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 34.

go_logo_vertical kotisivuille.jpg
Lahden Talojen toimistosta tuli
Green Office 2013.

Tulosta