Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset > Teatteriin Pohjantähteä katsomaan!

Lahden Talojen Suomi 100 -juhlavuoden huipennus:

Teatteriin Pohjantähteä katsomaan!

Lahden Talot haluaa muistaa asukkaitaan Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi teatterilipuilla. Lähde siis sinäkin Lahden kaupunginteatteriin katsomaan Täällä Pohjantähden alla -näytelmän ensimmäistä osaa! Lahden Talot on varannut asukkaitaan varten paikkoja näytelmän kahteen näytökseen: la 18.11. klo 13 sekä la 2.12. klo 19. Kumpaankin näytökseen on varattu 100 paikkaa.

Oman teatterilippunsa asukas voi hankkia seuraavasti:

Ilmoittaudu ke 1.11.2017 klo 9 alkaen sähköpostitse osoitteeseen tilaisuudet@lahdentalot.fi tai puhelimitse ylläpitopalveluiden palvelupisteen numeroon 03 851 5730. Jos ilmoittaudut sähköpostitse, kirjoita viestin aihekenttään näytelmän nimi Täällä Pohjantähden alla ja mainitse viestissä nimesi ja osoitteesi. Lippuja voivat saada vain Lahden Talojen asukkaat, joten Lahden Talot tarkistaa, että jokainen ilmoittautuja on sen asukas.

Jokainen ilmoittautuja saa kaksi lippua, ellei erikseen pyydä vain yhtä lippua. Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näytöspäivää ei voi itse valita, vaan liput jaetaan satunnaisesti näytösten ja ilmoittautujien kesken. Teatteriliput postitetaan asukkaille ilmoittautumisen jälkeen.

* Teatteriliput on postitettu to 2.11. sadalle ensin ilmoittautuneelle asukkaalle *

Täällä Pohjantähden alla -näytelmä perustuu Väinö Linnan romaanisarjaan. Ensimmäisessä osassa seurataan Suomen valtion itsenäistymisvaiheita 1880-luvulta vuoteen 1918 Jussi ja Alma Koskelan perheen sekä Pentinkulman kylän silmin. Näytelmän on ohjannut Juha Malmivaara, ja se esitetään kaupunginteatterin Juhani-näyttämöllä.

Täällä Pohjantähden alla.jpg

Tulosta