Sorvarinkatu 8, 10

Lahden Taloille valmistuu parin lähivuoden aikana 75 uutta vuokra-asuntoa, kun Lahden Tornatorin alueelle rakennetaan kaksi uudiskohdetta. Viisikerroksiset vuokratalot rakennetaan ihanteelliselle paikalle Sorvarinkatu 8:aan ja 10:een lähellä kaupungin keskustaa.

Sorvarinkatu 8:aan rakennettavaan taloon tulee 47 asuntoa, joiden huoneluku vaihtelee 1:stä 4:ään. Sorvarinkatu 10:een rakennettavaan taloon tulee 28 asuntoa, joiden huoneluku on 2-3. Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke.

Molempien talojen asunnoista tulee erittäin laadukkaita. Asuinhuoneisiin asennetaan vinyylilankkulattiat, keittiöiden varusteisiin kuuluvat laminaattitasot, induktioliesi ja astianpesukone.

Sekä Sorvarinkatu 8 että Sorvarinkatu 10 ovat Ara-rahoitteisia, ja niiden vuokratasosta tulee kohtuullinen.

Molemmat Sorvarinkadun uudiskohteet jatkavat Lahden Talojen energiatehokasta linjaa. Talot lämpiävät kaukolämmöllä, ja niiden energialuokka on B eli toiseksi paras mahdollinen. Myös kodinkoneet ovat energiatehokkaita. Veden kulutusta taloissa seurataan huoneistokohtaisilla vesimittareilla.

Lahden Talojen linjausten mukaisesti uudiskohteisiin rakennetaan yksi laadukas saunaosasto, joka Sorvarinkatu 8:ssa sijaitseen ylimmäisessä kerroksessa. Taloihin tulee myös maksuton talopesula kuivaushuoneineen.

Sorvarinkatu 8:n rakentaminen on alkanut elokuussa 2016 ja Sorvarinkatu 10:n maaliskuussa 2017.

Sorvarinkatu 8 valmistuu syyskuussa 2017 ja sen asukasvalinnat tehdään kesä-heinäkuun vaihteessa 2017.

Sorvarinkatu 8 vuokrat:
Sorvarinkatu 8 vuokrat.JPG

Sorvarinkatu 10 valmistuu alustavan aikataulun mukaan helmikuussa 2018.

Sorvarinkatu 10 vuokrat:
Sorvarinkatu10.JPG

Kuvia malliasunnostaKeittiö .JPG

Keittiö.JPG....Kylpyhuone.JPG

Makuuhuone.JPG....Makuuhuone .JPG

Sorvarinkatu 8, 10 havainnekuva.jpg
Havainnekuva. Uudiskohteen rakentaa Hartela.

Tulosta