Pulteritie 1

Asu viihtyisästi uudessa lähes nollaenergialuokan talossa Nastolan Rakokivessä.

Pulteritielle rakennetaan korkealaatuinen viisikerroksinen yksiportainen 40 asunnon asuintalo. Uudisrakennusprojekti käynnistyy heinäkuussa 2018 ja valmistuu kesäkuun lopussa 2019.

Asuntoihin tulee vähäpäästöiset pintamateriaalit, vinyylilankkulattiat, astianpesukoneet ja mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneeseen sekä lasitetut parvekkeet. Talossa on huomioitu kesäaikaan tarvittava viilennysmahdollisuus keskitetyn tuloilman kautta. Taloon asennetaan rakentamisen aikana matkapuhelinsisäverkko kuuluvuuden varmistamiseksi ja monipuoliset asumismukavuutta lisäävät yhteiset tilat, kuten talosauna, monitoimitila, pesula ja kuivaushuoneet.

Talon katolle asennetaan aurinkopaneelit, joista saatava sähkö käytetään kiinteistössä esimerkiksi ilmastoinnin ja valaistuksen sähkönkulutukseen sekä talotekniikan ylläpitoon. Asuinkerrostaloon rakennetaan myös mittava kiinteistönhallintajärjestelmä, jonka tavoitteena on turvallinen ja viihtyisä asuminen, muuntojoustavuus, elinkaari- ja energiakustannusten hallinta.

Pulteritie 1 vuokrat.jpg
Pulteritie 1 oh.jpg
Havainnekuva olohuoneesta tupakeittiöön

Pulteritie 1 kph.jpg
Havainnekuva kylpyhuoneesta

Pulteritie 1.jpg
Havainnekuva talon julkisivusta

Tulosta