Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotteet > Lahden Talot jatkaa uudistuslinjaansa

Lahden Talot jatkaa uudistuslinjaansa

26.6.2018

Lahden Talot jatkaa uudistuslinjaansa myymällä kaksi kiinteistöä Paavolan asuinalueelta ja yhden Tonttilan asuinalueelta. Lahden Talot kehittää aktiivisesti kiinteistökantaansa perusparannusten, uudistuotannon ja myyntien kautta, jotta asukkaille pystytään tarjoamaan korkealaatuista, kohtuuhintaista ja vihreämpää vuokra-asumista myös jatkossa. Nyt myytävissä asuintaloissa on tällä hetkellä lähes kaikissa asunnoissa asukkaat. Myyntiprosessi ei vaikuta asukkaiden nykyiseen asumiseen. Asukkaita tiedotetaan kaupan etenemisen kaikissa vaiheissa asianmukaisesti ja mahdollisimman reaaliaikaisesti.

Tietoa myytävistä asuintaloista

Onnelantie 16 Paavolan kaupunginosassa on 1930-luvulla valmistunut pienkerrostalo. Talossa on kuusi asuntoa ja se on peruskorjattu vuonna 1982.

Ainonkatu 1 asuinpienkerrostalo sijaitsee myös Paavolan kaupunginosassa ja se on valmistunut vuonna 1933. Ainonkadun talossa on kuusi asuntoa ja se on peruskorjattu vuonna 1997.

Aittapellonkatu 4 A on seitsenkerroksinen asuinkerrostalo, joka sijaitsee Tonttilan asuinalueella. Talo on valmistunut vuonna 1987 ja siinä on 35 asuntoa.

Tulosta