Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotteet > Lahden Talojen kaksi uutta korkeatasoista vuokrataloa on valmistunut

Lahden Talojen kaksi uutta korkeatasoista vuokrataloa on valmistunut

4.10.2017

Lahden Talojen vuokrakerrostalot Hennalan Sorvarinkatu 8:ssa ja Hollolan Keskuskatu 6:ssa ovat valmiit, ja tyytyväiset asukkaat ovat muuttaneet uusiin koteihinsa lokakuun alussa.

Sorvarinkatu 8:saan valmistui 47 asuntoa, joiden huoneluku vaihtelee 1:stä 4:ään. Keskuskatu 6:ssa on puolestaan yhteensä 58 yksiötä, kaksiota ja kolmiota.

Molempien talojen asunnot ovat erittäin laadukkaita. Asuntojen lattiat ovat korkealuokkaista vinyylilankkua. Keittiöiden varusteisiin kuuluvat laminaattitasot, induktioliedet, jääkaappi-pakastimet ja astianpesukoneet. Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke.

Lahden Talojen linjausten mukaisesti uudiskohteisiin rakennettiin yksi laadukas saunaosasto, joka molemmissa kohteissa sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa. Taloissa on myös maksuton talopesula kuivaushuoneineen. Keskuskadulla on lisäksi asukkaiden käyttöön tarkoitettu kuntosali.

Molemmat uudiskohteet jatkavat Lahden Talojen energiatehokasta linjaa. Talot lämpiävät kaukolämmöllä, ja niiden energialuokka on B eli toiseksi paras mahdollinen. Keskuskadulle on asennettu aurinkopaneelit, joilla tuotetaan energiaa mm. kiinteistön viilennykseen.

Uudiskohteet ovat osa Lahden Talojen mittavaa investointiohjelmaa, jolla nopeutetaan kiinteistökannan uusiutumista ja parannetaan asukasviihtyvyyttä.

Keskuskatu 6  .jpg
Keskuskatu 6

Tulosta