Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotearkisto 2017

Lahden Talojen asukkaille 200 lippua Täällä Pohjantähden alla -näytelmään

26.10.2017

Lahden Talot muistaa asukkaitaan Suomen 100-vuotisjuhlavuonna jakamalla teatterilippuja Lahden kaupunginteatterin Täällä Pohjantähden alla -näytelmän näytöksiin. Teatterilippujen jakaminen on osa Lahden Talot oy:n Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia. Aiempia kampanjatapahtumia ovat olleet muun muassa lipputankojen viirit, Suomi 100 vuotta, kerro se kukkasin -pihakilpailu sekä syyskuussa toteutettu isojen asuntojen markkinointikampanja.

Ansio ilmaisista teatterilipuista lankeaa asukasaktiiveille, jotka esittivät asiaa koskevan idean asukastoimikuntien jäsenille tarkoitetulla budjettitorilla syyskuussa.

- Välitämme asukkaistamme ja haluamme olla heidän kanssaan molemminpuolisessa vuorovaikutuksessa. Kun asukasaktiiveilta tuli hyvä ehdotus, päätimme tietysti toteuttaa sen! Tässä näkyy painotuksemme entistä asiakaslähtöisempään ja yhteisöllisyyttä korostavaan suuntaan. Muitakin toteutuksia on tulossa! sanoo Lahden Talojen vuokrauspäällikkö Jani Mäntynen.

Lahden Talot on varannut yhteensä 200 paikkaa Täällä Pohjantähden alla -näytelmän kahteen loppuvuoden näytökseen, kumpaankin sata paikkaa. Yhtiö on varautunut jakamaan kaksi lippua asukasta kohti, jolloin lippuja riittäisi sadalle asukkaalle. Jos joku asukas ehdottomasti haluaa vain yhden lipun, jaettavaa riittää suuremmallekin joukolle. Lippuja jaetaan vain Lahden Talojen asukkaille, mutta toisella lipulla asukas voi toki tarjota teatterielämyksen kenelle tahansa.

Keskimääräistä suurempi teatterivaraus

Lahden kaupunginteatterin ryhmämyynnissä 200 paikan varaus on keskimääräistä suurempi. Toki parinsadan hengenkin varauksia tehdään, mutta aivan jokapäiväisiä ne eivät ole. Syksyllä ensi-iltansa saaneen Täällä Pohjantähden alla -näytelmän näytöksiin isoja ryhmävarauksia on tehty, ja näytelmää tullaan katsomaan pitkistäkin matkoista.

Lahden Talojen asukkaille paikat on varattu lauantaina 18.11. kello 13:n näytökseen ja lauantain 2.12. kello 19:n näytökseen. Näytöspäivää teatteriin haluava asukas ei voi itse valita, vaan liput jaetaan satunnaisesti näytösten ja asukkaiden kesken.

Omat teatterilippunsa asukas saa ilmoittamalla tietonsa sähköpostitse tai puhelimitse Lahden Taloihin. Ilmoittautumisohjeet.

Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja postitetaan asukkaille ilmoittautumisen jälkeen. Koska lippuja voivat saada vain Lahden Talojen asukkaat, yhtiö tarkistaa, että jokainen ilmoittautuja on sen asukas.

Täällä Pohjantähden alla.jpg

Tulosta