Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotearkisto 2016

Jukka Anttonen aloitti Lahden Talojen toimitusjohtajana

3.10.2016

Jukka Anttonen on aloittanut Lahden Talot oy:n toimitusjohtajana ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Perjantai 30.9. oli entisen toimitusjohtajan Juhani Jokelaisen viimeinen työpäivä Lahden Talojen toimistolla, ja lokakuun alusta lukien yhtiötä johtaa Anttonen.

Jukka Anttonen pitää Lahden Talojen toimitusjohtajan tehtävää äärimmäisen mielenkiintoisena. - Yrityksessä on tehty hyvää työtä, ja se on hyvässä kehitysvaiheessa, josta asioita on innostavaa alkaa viedä eteenpäin, hän sanoo.

Ensimmäiseksi tavoitteekseen Anttonen sanoo tutustumisen yhtiön työntekijöihin ja heidän tehtäviinsä. - Tutustuminen on tärkeää, koska Lahden Taloissa toimitaan hyvin tiimimäisesti. Lahden Talojen toimitusjohtajana haluan olla tavoitettavissa, vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, saada palautetta ja viedä asioita palautteen pohjalta eteenpäin.

Juhani Jokelainen jää eläkkeelle vuoden 2017 alusta lukien. Lokakuun ajan on yhtiön hallituksen käytettävissä ja hoitaa muun muassa ennalta sovittuja projekteja, loppuvuoden hän viettää vuosilomaa.

Jukka_Anttonen.jpg

Tulosta