Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotearkisto 2015 > Palvelun tason arvioinnissa asukkaiden mielipiteelle lisää painoa

Palvelun tason arvioinnissa asukkaiden mielipiteelle lisää painoa

4.5.2015

Lahden Taloissa erityishuomio kiinteistönhoidon ja siivouksen laatuun

Asukkaiden mielipide on saanut suuremman painoarvon Lahden Talojen kiinteistönhoidon ja siivouksen laadun arvioinnissa. Vuoden 2014 laatupisteytyksessä asukastyytyväisyyden painoarvo nostettiin 10 prosentista 15:een, ja jatkossa se nostetaan 20 prosenttiin, kertoo Lahden Talojen isännöintipäällikkö Matti Koskinen.

Asiakaspalvelu on valittu kiinteistönhoidon ja siivouksen vuoden 2015 teemaksi. Vuositeema kulminoitui huhtikuun lopussa järjestetyssä kiinteistöpäivässä, jossa aluehuoltomiehet ja siivoojat saivat asiakaspalvelukoulutusta ja jossa perinteiseen tapaan palkittiin vuoden 2014 parhaat huoltomiehet ja siivoojat sekä kiinteistönhoito- ja siivousyhtiöt.

Kiinteistönhoitajien ja siivoojien työn laatua Lahden Talot seuraa kiinteistöllä tehtävin tarkastuksin. Asukkaiden mielipiteen yhtiö selvittää vuosittain tehtävällä asukastyytyväisyyskyselyllä. Viiden vuoden aikana kiinteistönhuollon taso on parantunut laatumittausten mukaan 20 prosenttia.

Piste-erot selvät, mutta eivät suuret

Korkeimmat pisteet aluehuoltomiesten laatupisteytyksessä menivät jo viidennen kerran RTK-Palvelun Timo Hiltuselle. Toiseksi tuli niin ikään RTK-Palvelun Jouko Nuutinen ja kolmanneksi ISS Palveluiden Kari Nevalainen. Kärkikolmikon väliset piste-erot olivat selvät, joskaan eivät kovin suuret.

Kiinteistönhuoltoyhtiöiden välisen kilpailun voitti RTK-Palvelu.

Siivoojien laatupisteytyksessä korkeimmat pisteet sai ISS Palveluiden Tuija Reiju. Myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet siivoojat Eve Pärjessaar ja Maini Mäkinen edustavat ISS Palveluita. Myöskään siivoojien väliset piste-erot eivät olleet kovin suuret.

ISS Palvelut voitti siivousyhtiöiden välisen kilpailun.

Kiinteistöpäivä 2015 1.jpg
RTK-Palvelun Jouko Nuutinen, RTK-Palvelun Timo Hiltunen ja ISS Palveluiden Kari Nevalainen.

Kiinteistöpäivä 2015 2.jpg
ISS Palveluiden Tuija Reiju ja Eve Pärjessaar.

Kiinteistöpäivä 2015 3.jpg
Kiinteistönhuoltoyhtiön kiertopalkinnon vastaanotti RTK-Palveluilta Jari Pihlajamäki, Jarmo Eerola ja Mika Routo.

Tulosta